Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Parać, M. (2019). Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240
Parać, Mia. "Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240
Parać, Mia. "Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240
Parać, M. (2019). 'Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240
Parać M. Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240
M. Parać, "Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240