Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Papaik, I. (2018). Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349
Papaik, Ivana. "Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349
Papaik, Ivana. "Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349
Papaik, I. (2018). 'Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349
Papaik I. Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349
I. Papaik, "Usporedba parametara kakvoće različitih vrsta piva tijekom vrenja i odležavanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823349