Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Dević, D. (2014). Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722
Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722
Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722
Dević, D. (2014). 'Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722
Dević D. Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722
D. Dević, "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722