prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice

Dević, Doroteja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Dević, D. (2014). Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, D. (2014). 'Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević D. Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

D. Dević, "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.