Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Ljubić, M. (2021). Analiza učinkovitosti rada panela pri senzorskoj procjeni meda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507458
Ljubić, Mihaela. "Analiza učinkovitosti rada panela pri senzorskoj procjeni meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507458
Ljubić, Mihaela. "Analiza učinkovitosti rada panela pri senzorskoj procjeni meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507458
Ljubić, M. (2021). 'Analiza učinkovitosti rada panela pri senzorskoj procjeni meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507458
Ljubić M. Analiza učinkovitosti rada panela pri senzorskoj procjeni meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507458
M. Ljubić, "Analiza učinkovitosti rada panela pri senzorskoj procjeni meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:507458