Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Stanić, A. (2024). Ugljični otisak odabranih toplinskih i netoplinskih procesa obrade hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089273
Stanić, Ana. "Ugljični otisak odabranih toplinskih i netoplinskih procesa obrade hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089273
Stanić, Ana. "Ugljični otisak odabranih toplinskih i netoplinskih procesa obrade hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089273
Stanić, A. (2024). 'Ugljični otisak odabranih toplinskih i netoplinskih procesa obrade hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089273
Stanić A. Ugljični otisak odabranih toplinskih i netoplinskih procesa obrade hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089273
A. Stanić, "Ugljični otisak odabranih toplinskih i netoplinskih procesa obrade hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089273