Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Kolenko, N. (2024). Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko, Nika. "Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko, Nika. "Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko, N. (2024). 'Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
Kolenko N. Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408
N. Kolenko, "Mogućnosti upotrebe nusproizvoda povrća za razvoj održivih prehrambenih proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306408