Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Pavković, L. (2024). Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković, Lucija. "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković, Lucija. "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković, L. (2024). 'Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
Pavković L. Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478
L. Pavković, "Utjecaj volumnog udjela etanola i dodatka šećera na fizikalno-kemijske parametre macerata aronije za proizvodnju likera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017478