Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Jakupak, D. (2024). Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962
Jakupak, Dora. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962
Jakupak, Dora. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962
Jakupak, D. (2024). 'Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962
Jakupak D. Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962
D. Jakupak, "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta meda - sezona 2023.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246962