diplomski rad
Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)

Slaven Jurić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad...

Jurić, S. (2014). Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, Slaven. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić, S. (2014). 'Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

Jurić S. Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159

S. Jurić, "Antioksidacijski potencijal ekstrakata korijena sladića (Glycyrrhizae glabra L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663159