Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Antolić, V. (2013). Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230
Antolić, Vedrana. "Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230
Antolić, Vedrana. "Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230
Antolić, V. (2013). 'Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230
Antolić V. Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230
V. Antolić, "Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230