Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bedić, H. (2013). Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222
Bedić, Helena. "Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222
Bedić, Helena. "Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222
Bedić, H. (2013). 'Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222
Bedić H. Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222
H. Bedić, "Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222