prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja

Solarić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Solarić, A. (2013). Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić, Ana. "Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić, Ana. "Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić, A. (2013). 'Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Solarić A. Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

A. Solarić, "Utjecaj senzorskih svojstava i profila hlapivih spojeva na kvalitetu hladno prešanog bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362183

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.