prikaz prve stranice dokumenta Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta

Jasić, Sonja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Jasić, S. (2012). Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949

Jasić, Sonja. "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949

Jasić, Sonja. "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949

Jasić, S. (2012). 'Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949

Jasić S. Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949

S. Jasić, "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.