prikaz prve stranice dokumenta Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane

Džaferović, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Džaferović, I. (2011). Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888503

Džaferović, Iva. "Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888503

Džaferović, Iva. "Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888503

Džaferović, I. (2011). 'Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888503

Džaferović I. Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888503

I. Džaferović, "Opisna analiza u senzorskoj procjeni hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888503

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.