diplomski rad
Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima

Matea Kašnar (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad

Kašnar, M. (2011). Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar, Matea. "Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar, Matea. "Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar, M. (2011). 'Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar M. Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

M. Kašnar, "Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242