prikaz prve stranice dokumenta Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima

Kašnar, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Kašnar, M. (2011). Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar, Matea. "Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar, Matea. "Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar, M. (2011). 'Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Kašnar M. Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

M. Kašnar, "Stabilizacija β-karotena u komprimiranim bombonima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:252242

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.