Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage

Ranko Mirčeta (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Mirčeta, R. (2011). Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873292

Mirčeta, Ranko. "Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873292

Mirčeta, Ranko. "Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873292

Mirčeta, R. (2011). 'Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873292

Mirčeta R. Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873292

R. Mirčeta, "Eksperimentalni dizajn i optimiranje tretiranja modelnih sladolednih smjesa ultrazvukom visoke snage", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873292