prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva

Pobrić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Pobrić, J. (2011). Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, J. (2011). 'Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić J. Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

J. Pobrić, "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.