prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature

Udovičić, Doris
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Udovičić, D. (2010). Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617

Udovičić, Doris. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617

Udovičić, Doris. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617

Udovičić, D. (2010). 'Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617

Udovičić D. Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617

D. Udovičić, "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:612617

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.