diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka

Ana Sabljić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad

Sabljić, A. (2010). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279

Sabljić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279

Sabljić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279

Sabljić, A. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279

Sabljić A. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279

A. Sabljić, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva kravljeg i ovčjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:278279