prikaz prve stranice dokumenta Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna

Papić, Sanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Papić, S. (2009). Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755670

Papić, Sanja. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755670

Papić, Sanja. "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755670

Papić, S. (2009). 'Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755670

Papić S. Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755670

S. Papić, "Ukupni fenoli i antioksidacijska aktivnost meduna", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:755670

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.