Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Pilarić, V. (2009). Određivanje količine glutena u bezglutenskim namirnicama namijenjenima oboljelima od celikalije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466543
Pilarić, Vedrana. "Određivanje količine glutena u bezglutenskim namirnicama namijenjenima oboljelima od celikalije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466543
Pilarić, Vedrana. "Određivanje količine glutena u bezglutenskim namirnicama namijenjenima oboljelima od celikalije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466543
Pilarić, V. (2009). 'Određivanje količine glutena u bezglutenskim namirnicama namijenjenima oboljelima od celikalije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466543
Pilarić V. Određivanje količine glutena u bezglutenskim namirnicama namijenjenima oboljelima od celikalije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466543
V. Pilarić, "Određivanje količine glutena u bezglutenskim namirnicama namijenjenima oboljelima od celikalije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466543