prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba

Zalar, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Zalar, T. (2009). Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, T. (2009). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar T. Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

T. Zalar, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.