Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta

Danijela Huljev (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad

Huljev, D. (2008). Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867560

Huljev, Danijela. "Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867560

Huljev, Danijela. "Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867560

Huljev, D. (2008). 'Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867560

Huljev D. Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867560

D. Huljev, "Utjecaj probiotičke kulture Lactobacillus helveticus M92, inulina i transglutaminaze na svojstva čvrstog jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867560