diplomski rad
Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera

Anita Jurić (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Jurić, A. (2009). Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860703

Jurić, Anita. "Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860703

Jurić, Anita. "Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860703

Jurić, A. (2009). 'Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860703

Jurić A. Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860703

A. Jurić, "Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa brojlera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:860703