diplomski rad
Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran

Kornelija Plažanin (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Plažanin, K. (2009). Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, Kornelija. "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, Kornelija. "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, K. (2009). 'Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin K. Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

K. Plažanin, "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407