prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke

Paro-Vidolin, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Paro Vidolin, M. (2008). Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin, Marina. "Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin, Marina. "Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin, M. (2008). 'Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Paro Vidolin M. Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

M. Paro Vidolin, "Utjecaj laktuloze na preživljavanje probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus La-5 i Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 tijekom čuvanja fermentirane sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207623

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.