prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice

Horvat, Lana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Horvat, L. (2008). Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat, Lana. "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat, Lana. "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat, L. (2008). 'Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat L. Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

L. Horvat, "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.