Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Mezak, M. (2007). Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409
Mezak, Mirela. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409
Mezak, Mirela. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409
Mezak, M. (2007). 'Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409
Mezak M. Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409
M. Mezak, "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409