Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta meda od bagrema

Ivona Kanižanec (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Kanižanec, I. (2007). Kvaliteta meda od bagrema (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585716

Kanižanec, Ivona. "Kvaliteta meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585716

Kanižanec, Ivona. "Kvaliteta meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585716

Kanižanec, I. (2007). 'Kvaliteta meda od bagrema', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585716

Kanižanec I. Kvaliteta meda od bagrema [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585716

I. Kanižanec, "Kvaliteta meda od bagrema", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585716