prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline

Dalić, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Dalić, T. (2007). Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, Tomislav. "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, Tomislav. "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, T. (2007). 'Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić T. Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

T. Dalić, "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.