Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije

Boško Ivančević (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Ivančević, B. (2007). Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević, Boško. "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević, Boško. "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević, B. (2007). 'Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

Ivančević B. Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173

B. Ivančević, "Određivanje količine glutena u namirnicama namijenjenima oboljelima od celijakije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:251173