Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Jalžabetić, A. (2007). Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562
Jalžabetić, Andreja. "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562
Jalžabetić, Andreja. "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562
Jalžabetić, A. (2007). 'Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562
Jalžabetić A. Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562
A. Jalžabetić, "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562