prikaz prve stranice dokumenta Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda

Hećimović, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Hećimović, I. (2006). Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892368

Hećimović, Ivana. "Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892368

Hećimović, Ivana. "Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892368

Hećimović, I. (2006). 'Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892368

Hećimović I. Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892368

I. Hećimović, "Aromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892368

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.