diplomski rad
HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa

Martina Majstorović (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Majstorović, M. (2006). HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:534353

Majstorović, Martina. "HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:534353

Majstorović, Martina. "HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:534353

Majstorović, M. (2006). 'HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:534353

Majstorović M. HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:534353

M. Majstorović, "HACCP sustav u objektima klaoničke obrade i prerade mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:534353