diplomski rad
Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine

Ivana Periša (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Periša, I. (2006). Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887982

Periša, Ivana. "Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887982

Periša, Ivana. "Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887982

Periša, I. (2006). 'Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887982

Periša I. Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887982

I. Periša, "Kakvoća šećerne repe, međuprodukata i kristal šećera u kampanji 2005. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887982