prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom

Grđan, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Grđan, M. (2006). Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284

Grđan, Martina. "Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284

Grđan, Martina. "Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284

Grđan, M. (2006). 'Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284

Grđan M. Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284

M. Grđan, "Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.