prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha

Lucić, Dalibor (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Lucić, D. (2005). Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić, Dalibor. "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić, Dalibor. "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić, D. (2005). 'Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 31.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Lucić D. Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 31.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

D. Lucić, "Ispitivanje homogenosti trokomponentne smjese korištene za pripremu specijalne vrste kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169071

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.