diplomski rad
Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina

Melita Čeh (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Čeh, M. (2005). Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270927

Čeh, Melita. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270927

Čeh, Melita. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270927

Čeh, M. (2005). 'Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270927

Čeh M. Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 18.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270927

M. Čeh, "Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježoj i prerađenoj pulpi mandarina i klementina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:270927