završni rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke

Boras, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Boras, L. (2018). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616929

Boras, Lucija. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616929

Boras, Lucija. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616929

Boras, L. (2018). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616929

Boras L. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616929

L. Boras, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na antioksidacijski kapacitet sokova od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616929

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.