prikaz prve stranice dokumenta Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima

Martinić, Mirna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Martinić, M. (2016). Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637457

Martinić, Mirna. "Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637457

Martinić, Mirna. "Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637457

Martinić, M. (2016). 'Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637457

Martinić M. Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637457

M. Martinić, "Senzorska analiza i prisutnost glutena u bombonskim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637457

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.