Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Grudenić, A. (2021). Održiva obrada nusproizvoda iz proizvodnje kave ultrazvukom visoke snage (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317039
Grudenić, Anamarija. "Održiva obrada nusproizvoda iz proizvodnje kave ultrazvukom visoke snage." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317039
Grudenić, Anamarija. "Održiva obrada nusproizvoda iz proizvodnje kave ultrazvukom visoke snage." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317039
Grudenić, A. (2021). 'Održiva obrada nusproizvoda iz proizvodnje kave ultrazvukom visoke snage', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317039
Grudenić A. Održiva obrada nusproizvoda iz proizvodnje kave ultrazvukom visoke snage [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317039
A. Grudenić, "Održiva obrada nusproizvoda iz proizvodnje kave ultrazvukom visoke snage", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:317039