prikaz prve stranice dokumenta Određivanje melatonina u različitim sortama višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje melatonina u različitim sortama višnje

Vaško, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Vaško, M. (2013). Određivanje melatonina u različitim sortama višnje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168

Vaško, Marija. "Određivanje melatonina u različitim sortama višnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168

Vaško, Marija. "Određivanje melatonina u različitim sortama višnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168

Vaško, M. (2013). 'Određivanje melatonina u različitim sortama višnje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168

Vaško M. Određivanje melatonina u različitim sortama višnje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168

M. Vaško, "Određivanje melatonina u različitim sortama višnje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502168

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.