prikaz prve stranice dokumenta Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica

Resman, Bernarda
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Resman, B. (2013). Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486

Resman, Bernarda. "Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486

Resman, Bernarda. "Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486

Resman, B. (2013). 'Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486

Resman B. Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486

B. Resman, "Sličnosti i razlike baza podataka o kemijskom sastavu namirnica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917486

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.