@mastersthesis{pbf:4269, author = {{Shahini, Fiona}}, title = {{Utjecaj sumporenja na kvalitetu vina}}, } @phdthesis{pbf:4297, author = {{Leder, Renata}}, title = {{Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina}}, } @mastersthesis{pbf:4144, author = {{Blašković, Iva}}, title = {{Karakterizacija vina sorte Merlot prema zaštićenoj oznaci izvornosti}}, } @mastersthesis{pbf:4039, author = {{Češković, Dorotea}}, title = {{Načini dozrijevanja i prostori za smještaj i čuvanje vina}}, } @mastersthesis{pbf:3950, author = {{Smetko, Lucija}}, title = {{Analiza osnovnih parametara kakvoće vina Rajnski rizling plešivičkog vinogorja}}, } @mastersthesis{pbf:3982, author = {{Galović, Anita}}, title = {{Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja iz sjemenki grožđa}}, } @mastersthesis{pbf:3745, author = {{Rožić, Valentina}}, title = {{Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina}}, } @mastersthesis{pbf:3749, author = {{Dautanec, Tena}}, title = {{Analiza nekih teških metala u vinima sorte Graševina}}, } @mastersthesis{pbf:3548, author = {{Piljek, Luka}}, title = {{Određivanje pojedinih minerala u vinu sorte Rajnski rizling}}, } @mastersthesis{pbf:3215, author = {{Golubić, Marina}}, title = {{Proizvodnja i određivanje osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina}}, } @mastersthesis{pbf:3045, author = {{Kolakušić, Antonio}}, title = {{Utjecaj tehnoloških postupaka proizvodnje na sastav narančastog vina sorte Rajnski rizling}}, } @mastersthesis{pbf:3028, author = {{Perković, Lucija}}, title = {{Procjena kvalitete i kategorizacija vina Graševina Iločkog vinogorja}}, } @mastersthesis{pbf:2702, author = {{Kožić, Kristina}}, title = {{Određivanje fermentacijske arome u bijelom vinu domaće proizvodnje}}, } @mastersthesis{pbf:2581, author = {{Vološen, Tomislav}}, title = {{Određivanje tvari arome rose vina proizvedenog kupažiranjem sorti Pinot sivi i Izabela}}, } @mastersthesis{pbf:116, author = {{Cedilak, Andrea}}, title = {{Antioksidacijska svojstva vina}}, } @mastersthesis{pbf:198, author = {{Vrbanović, Tanja}}, title = {{Utjecaj sistemske biologije na buduća istraživanja o vinu}}, } @mastersthesis{pbf:202, author = {{Vuković, Matea}}, title = {{Analiza osnovnih sastojaka kakvoće domaćeg bijelog vina vrgoračkog vinogorja}}, } @mastersthesis{pbf:100, author = {{Čobanov, Ana}}, title = {{Kakvoća domaćeg bijelog vina Pinot sivi iz podregije Slavonija}}, } @mastersthesis{pbf:43, author = {{Inkret, Ines}}, title = {{Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja}}, } @mastersthesis{pbf:25, author = {{Jakopec, Marta}}, title = {{Proizvodnja i analitika osnovnih parametara kakvoće domaćeg bijelog vina Hrvatskog zagorja}}, } @mastersthesis{pbf:360, author = {{Kralj, Elizabeta}}, title = {{Biotehnološka primjena ekstremofilnih mikroorganizama}}, } @mastersthesis{pbf:506, author = {{Martinić, Mirna}}, title = {{Ekstremofilni mikroorganizmi i njihova raznolikost}}, } @mastersthesis{pbf:830, author = {{Barić, Mia}}, title = {{Validacija metoda za određivanje mineralnih ulja u tlu FT-IR spektrometrijom i ukupnih masti i ulja ekstrakcijom}}, } @mastersthesis{pbf:725, author = {{Valić, Daniel}}, title = {{Antioksidacijska svojstva crnih vina Singač i Postup pelješkog vinogorja}}, } @mastersthesis{pbf:760, author = {{Marinković, Marko}}, title = {{Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali}}, } @mastersthesis{pbf:980, author = {{Džajkić, Jelena}}, title = {{Analize biogenih amina i metala u vinima Traminac, Rajnski rizling i Graševina Iločkog vinogorja}}, } @mastersthesis{pbf:1097, author = {{Rašić, Ana}}, title = {{Uloga plijesni Botrytis cinerea u vinarstvu}}, } @mastersthesis{pbf:1103, author = {{Obradović, Nikolina}}, title = {{Utjecaj octenih bakterija na proizvodnju vina}}, } @mastersthesis{pbf:1114, author = {{Kolarić, Martina}}, title = {{Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela}}, } @mastersthesis{pbf:1050, author = {{Miđić, Jelena}}, title = {{Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu}}, } @mastersthesis{pbf:1538, author = {{Vajdić, Bernarda}}, title = {{Određivanje biogenih amina u vinu}}, } @mastersthesis{pbf:1532, author = {{Tadić-Šutra, Marina}}, title = {{Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina}}, } @mastersthesis{pbf:1249, author = {{Papst, Darija}}, title = {{Analiza kationa u sortama Teran i Merlot}}, } @mastersthesis{pbf:1316, author = {{Smoković, Beatrisa}}, title = {{Mikrofermentacija mošta Istarske malvazije pomoću komercijalnog kvasca Fermol mediterranée}}, } @mastersthesis{pbf:1275, author = {{Barić, Mia}}, title = {{Utjecaj bakra na formiranje arome u vinu Sauvignon blanc}}, } @mastersthesis{pbf:1580, author = {{Bukal, Vedrana}}, title = {{Analiza metala u vinu metodama ionske kromatografije (IC) i induktivno spregnute plazme optičko emisijske spektroskopije (ICP OES)}}, } @mastersthesis{pbf:1644, author = {{Cepanec, Nikolina}}, title = {{Proizvodnja i analiza kupinovog voćnog vina}}, } @mastersthesis{pbf:1647, author = {{Povrženić, Ivan}}, title = {{Analiza teških metala u vinu Pinot sivi}}, } @article{pbf:3091, author = {{Zechner-Krpan, Vesna and Petravić-Tominac, Vlatka and Gospodarić, Iva and Sajli, Lana and Đaković, Senka and Filipović-Grčić, Jelena}}, title = {{Characterization of b-glucans isolated from brewer’s yeast and dried by different methods}}, } @phdthesis{pbf:2760, author = {{Petravić Tominac, Vlatka}}, title = {{Izolacija biološki aktivnih frakcija β-glukana iz kvaščeve biomase}}, }