TY - THES ID - pbf:4666 TI - Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva AU - Samardžić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4668 TI - Uspostava HACCP sustava u prodavaonici sladoleda Häagen - Dazs AU - Vučemilo, Nera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4346 TI - Povezanost gestacijskog dijabetesa s antropometrijskim parametrima te životnim i prehrambenim navikama trudnica u ovisnosti o statusu vitamina D AU - Zovko, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4213 TI - Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom AU - Lastovčić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4150 TI - Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku AU - Kovačević, Tvrtko Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4115 TI - Validacija metode za određivanje glikogena kod školjkaša AU - Tokić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3801 TI - Razvoj metode za određivanje makrolida, tetraciklina i sulfonamida u medu metodom tekućinske kromatografije s masenom detekcijom AU - Pinčar, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3792 TI - Validacijski postupci u određivanju sedativa u bubregu životinja primjenom UHPLC-MS/MS metode AU - Puntarić, Ada DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3834 TI - Zadovoljstvo studenata kvalitetom hrane i usluge studentske prehrane AU - Barošević, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3572 TI - Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti AU - Drakula, Saša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3574 TI - Utjecaj kriomljevenja i enzimskog tretmana na udjel vlakana u tretiranim uzorcima ljusaka heljde AU - Prodanović, Ana- Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3332 TI - Validacijski postupci u određivanju rafoksanida i oksiklozanida u mesu primjenom HPLC-MS/MS metode AU - Konsuo, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3269 TI - Validacijski postupci u određivanju streptomicina i dihidrostreptomicina u medu primjenom UHPLC-MS/MS metode AU - Buljan, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2661 TI - Validacijski postupci u određivanju sulfonamida i kloramfenikola u mesnim proizvodima primjenom ELISA metode AU - Vrkljan, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2690 TI - Optimizacija i validacija HPLC metode za određivanje aminokiselina AU - Ostojić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:309 TI - Optimizacija i validacija HS SPME GC MS metode za određivanje alkohola, pirazina i furana u bezglutenskom kruhu AU - Lovrić, Anja-Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:156 TI - Određivanje proteina u hrani za dojenčad AU - Mutak, Nika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - BOOK ID - ptfos:1723 TI - Flour - Bread '15 : Proceedings of the 8th International Congress Flour - Bread '15 AU - Ajredini, Saša AU - Andrejaš, Martina AU - Avdić, Azem AU - Avdić, Gordan AU - Babić, Hrvoje AU - Barišić, Nada AU - Bartalné-Berceli, Monika AU - Bliznikas, Saulius AU - Bodroža-Solarov, Marija AU - Borges, Saulo AU - Brkljača, Jovana AU - Čabarkapa, Ivana AU - Čačić Kenjerić, Frane AU - Cesnuleviciene, Ruta AU - Cinkmanis, Ingmars AU - Colić Barić, Irena AU - Čukelj, Nikolina AU - Ćurić, Duška AU - Czyż, Jaroslav AU - Dimić, Gordana AU - Domin, Marek AU - Dukić, Branimir AU - Dukić, Stojanka AU - Durak, Agata AU - Dziki, Dariusz AU - Efendić, Tamara AU - Filipčev, Bojana AU - Fonovich, Teresa AU - Gagula, Goran AU - Galoburda, Ruta AU - Gawlik-Dziki, Urszula AU - Gergely, Szilveszter AU - Grgić, Marija AU - Guberac, Sunčica AU - Guberac, Vlado AU - Hadžiomerović, Edina AU - Hruškar, Mirjana AU - Hrušková, Marie AU - Ištvanić, Tea AU - Ivić, Marko AU - Izsó, Eszter AU - Jablonskyte-Rasce, Danute AU - Jambrec, Dubravka AU - Janaviciene, Sigita AU - Jovanov, Pavle AU - Jukić, Marko AU - Karklina, Daina AU - Karnaš, Maja AU - Keriene, Ilona AU - Klava, Dace AU - Koceva Komlenić, Daliborka AU - Kolak, Paola AU - Kozłowicz, Katarzyna AU - Kronberga, Arta AU - Krpan, Marina AU - Krstanović, Vinko AU - Krulj, Jelena AU - Krzysiak, Zbigniew AU - Kunić, Tihana AU - Lalić, Alojzije AU - Lukinac, Jasmina AU - Mandić, Anamarija AU - Mankeviciene, Audrone AU - Marić, Sonja AU - Maričić, Nikola AU - Mastanjević, Krešimir AU - Mastanjević, Kristina AU - Miličević, Dijana AU - Mujdanović, Selma AU - Mujkić, Nedreta AU - Nedeljković, Nataša AU - Novotni, Dubravka AU - Pavičić, Josipa AU - Pérez-Coll, Cristina AU - Pestorić, Mladenka AU - Petrčić, Kristina AU - Petrović, Sonja AU - Plavšić, Dragana AU - Polimac, Mirjana AU - Psodorov, Đorđe AU - Rakcejeva, Tatjana AU - Réka, Juhasz AU - Rumbak, Ivana AU - Ružić, Ivan AU - Sakač, Marijana AU - Sakač, Nikola AU - Salgó, Andras AU - Sęczyk, Łukasz AU - Selmić, Maida AU - Sfara, Valeria AU - Šarić, Ljubiša AU - Šimić, Gordana AU - Šimurina, Olivera AU - Skudra, Liga AU - Slačanac, Vedran AU - Straumite, Evita AU - Strelec, Ivica AU - Švec, Ivan AU - Świeca, Michal AU - Tudor, Petra AU - Vacek, Kristina AU - Vecstaudza, Agnese AU - Velić, Natalija AU - Voučko, Bojana AU - Vrana Špoljarić, Ivna AU - Vukobratović, Marija AU - Zagorska, Jelena AU - Živoder, Dubravka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2885 TI - Development and application of a sensor array food profiling method AU - Major, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2863 TI - Utjecaj parametara proizvodnje na karakteristike repičinoga ulja s područja Republike Hrvatske AU - Kraljić, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2842 TI - Usporedba okusa hrane za dojenčad i majčina mlijeka elektronskim jezikom AU - Ceglec, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:854 TI - Određivanje udjela mineralnih tvari u hrani za dojenčad AU - Ajredini, Saša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1164 TI - Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi AU - Šulje, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2814 TI - Iskorištenost potencijala za neprestana poboljšavanja učinkovitosti vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki AU - Ivezić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1536 TI - Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom AU - Šoljić, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1514 TI - Određivanje profila masnih kiselina majčina mlijeka AU - Vlahinja, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1455 TI - Usporedba profila masnih kiselina u uzorcima majčina mlijeka i hrane za dojenčad AU - Bukvić, Valerija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1290 TI - Analiza hrane za dojenčad elektronskim jezikom AU - Pilar, Katja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2803 TI - Fizikalno-kemijske i senzorske značajke te njihov utjecaj na profil okusa majčinog mlijeka i hrane za dojenčad AU - Krpan, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2806 TI - Prisutnost različitih skupina antibiotika u medu i kinetika njihovog raspadanja pri različitim uvjetima skladištenja AU - Gačić, Milica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2808 TI - Flavonoidi u medu – udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda AU - Šarić, Goran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1608 TI - Utjecaj recepture na senzorske značajke nektara od šljive AU - Kićanović, Sanela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1607 TI - Procjena vrste meda elektronskim jezikom AU - Budimir, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1598 TI - Određivanje ugljikohidrata u hrani za dojenčad HPLC metodom AU - Ajredini, Saša DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -