pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4352,dissertation,"Fitokemijski profil, funkcionalna svojstva i fizikalno-kemijski parametri tradicionalne istarske travarice biske","Hanousek Čiča, Karla",,,,,,,, pbf:4391,thesis,"Fermentacija grožđa i elaborat tehničko – tehnološkog rješenja male destilerije","Cvetković, Tea",,,,,,,, pbf:4438,thesis,"Biološka evaluacija ferocenskih peptida izvedenih iz ferocenske aminokiseline i hidrofobnih aminokiselina - VAL, LEU I PHE","Dončević, Ana",,,,,,,, pbf:4439,thesis,"Antimikrobna i antioksidacijska aktivnost ferocenskih peptida dobiveni iz ferocen-1,1'-diamina","Cikron, Miriam",,,,,,,, pbf:4648,thesis,"Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona craft pivovare","Ivanešić, Luka",,,,,,,, pbf:4179,thesis,"Proizvodnja bioetanola i 2,3-butandiola pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve","Štefanac, Katarina",,,,,,,, pbf:4019,thesis,Cognac,"Frketić, Mihaela",,,,,,,, pbf:4079,thesis,"Uzgoj kvasca Pichia stipitis na enzimskom hidrolizatu predobrađenog drveta bukve","Beštak, Lucija",,,,,,,, pbf:3773,thesis,"Hidrodinamički kavitacijski reaktori – koncept, analiza hidrodinamičkih uvjeta i primjena","Škof, Marija",,,,,,,, pbf:3717,thesis,"Džin - Od proizvodnje do serviranja","Božić, Lidija",,,,,,,, pbf:3552,thesis,"Fizikalno-kemijska karakterizacija macerata imele za proizvodnju rakije biske","Lukin, Priska",,,,,,,, pbf:3077,thesis,"Proizvodnja bioetanola iz rogača","Tišljar, Petra",,,,,,,, pbf:3011,thesis,"Fizikalno-kemijska karakterizacija destilata jabuke","Lukin, Priska",,,,,,,, pbf:3016,thesis,"Mikrobiološka kontrola soka šipka tretiranog netoplinskim tehnikama","Samardžić, Ana",,,,,,,, pbf:2522,thesis,"Cachaça - tradicionalno brazilsko jako alkoholno piće","Nemet, Ena",,,,,,,, pbf:2599,thesis,"Karakterizacija i procjena kvalitete rakija ""Biska""","Rupert, Maja",,,,,,,, pbf:338,thesis,"Uzgoj kvasca Scheffersomyces stipitis na laboratorijskoj tresilici i u laboratorijskom bioreaktoru s ciljem proizvodnje (S)-adenozil-L- metionina","Kralj, Elizabeta",,,,,,,, pbf:2882,dissertation,"Proizvodnja S-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis","Križanović, Stela",,,,,,,, pbf:718,thesis,"Optimiranje sastava podloge za rast kvasca Scheffersomyces stipitis i proizvodnju S-adenozil-L-metionina","Tuđan, Maja",,,,,,,, pbf:29,thesis,Apsint,"Belančić, Antonela",,,,,,,, pbf:28,thesis,"Proizvodnja tekile","Koropatnicki, Kristina",,,,,,,, pbf:296,thesis,"Tvari arome u viskiju i njihovo porijeklo","Krtalić, Filip",,,,,,,, pbf:333,thesis,"Proizvodnja alkohola iz biomase algi","Zeljko, Mladena",,,,,,,, pbf:872,thesis,"Utjecaj sastava hranjive podloge na sadržaj (S)-adenozil-L-metionina i ergosterola u biomasi divljeg soja kvasca Pichia stipitis i mutanta M12","Balaško, Tea",,,,,,,, pbf:743,thesis,"Ergosterol u staničnoj membrani kvasca Saccharomyces cerevisiae","Zoratić, Sanja",,,,,,,, pbf:974,thesis,"Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću divljeg soja kvasca Pichia stipitis i mutanta M12","Stanić, Marina",,,,,,,, pbf:1046,thesis,"Usporedba rasta, sadržaja SAMe i tolerancije na etanol divljeg soja P. stipitis i mutanta M12 NisR","Cepanec, Maja",,,,,,,, pbf:939,thesis,"Izolacija mutanata kvasca Pichia stipitis rezistentnih na nistatin","Krpan, Maja",,,,,,,, pbf:1243,thesis,"Metabolička aktivnost različitih vrsta bakterija mliječne kiseline tijekom kiseljenja tijesta","Barišić, Danica",,,,,,,, pbf:1383,thesis,"Utjecaj sastava podloge i uvjeta okoline na proizvodnju (S)-adenozil-L-metionina pomoću kvasca Pichia stipitis","Percela, Ana",,,,,,,, pbf:2751,dissertation,"Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli","Stanzer, Damir",,,,,,,,