@mastersthesis{pbf:4666, author = {{Samardžić, Nikolina}}, title = {{Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva}}, } @mastersthesis{pbf:4648, author = {{Ivanešić, Luka}}, title = {{Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona craft pivovare}}, } @mastersthesis{pbf:4624, author = {{Obradović, Željana}}, title = {{Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora}}, } @mastersthesis{pbf:4214, author = {{Maslać, Ana}}, title = {{Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane}}, } @mastersthesis{pbf:3992, author = {{Fabijanić, Valerija}}, title = {{Procjena kvalitete dječjih jelovnika u restoranima trgovačkih centara u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{pbf:3915, author = {{Pavlović, Ivanka}}, title = {{Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora}}, } @mastersthesis{pbf:3838, author = {{Pavić, Ivona}}, title = {{Biocidi za dezinfekciju ruku i površina na tržištu RH}}, } @mastersthesis{pbf:3836, author = {{Miladin, Andrea}}, title = {{Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu}}, } @mastersthesis{pbf:3558, author = {{Tišljar, Petra}}, title = {{Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države}}, } @mastersthesis{pbf:3563, author = {{Gauta, Tonka}}, title = {{Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe}}, } @mastersthesis{pbf:3413, author = {{Ćorić, Andrea}}, title = {{Procjena ozračja i znanja o sigurnosti hrane među zaposlenicima odabranih studentskih restorana na području grada Zagreba}}, } @mastersthesis{pbf:3459, author = {{Bešlić, Mislav}}, title = {{Ozračje i znanje o sigurnosti hrane u studentskim kantinama}}, } @mastersthesis{pbf:3364, author = {{Herceg, Filip}}, title = {{Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade}}, } @phdthesis{pbf:3003, author = {{Zavadlav, Sandra}}, title = {{Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo}}, } @mastersthesis{pbf:3245, author = {{Piskać, Mateja}}, title = {{HACCapp – mobilna aplikacja za kontrolu higijene namijenjena zaposleniku ugostiteljskog objekta}}, } @mastersthesis{pbf:3276, author = {{Babić, Ingrid}}, title = {{HACCapp– mobilna aplikacija za kontrolu higijene namijenjena voditelju ugostiteljskog objekta}}, } @mastersthesis{pbf:3278, author = {{Papak, Matej}}, title = {{Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav}}, } @mastersthesis{pbf:2625, author = {{Cvitanović, Dalia}}, title = {{Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode}}, } @mastersthesis{pbf:2720, author = {{Zovko, Marija}}, title = {{Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom}}, } @mastersthesis{pbf:2701, author = {{Cvitković, Nikolina}}, title = {{Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode}}, } @mastersthesis{pbf:2621, author = {{Ćavar, Ana}}, title = {{Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom}}, } @mastersthesis{pbf:2562, author = {{Pleša Šoštarić, Jelena}}, title = {{Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{pbf:2630, author = {{Knezović, Kristina}}, title = {{Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om}}, } @mastersthesis{pbf:2628, author = {{Borko, Ana}}, title = {{Određivanje histamina u tuni primjenom Raman spektroskopije}}, } @mastersthesis{pbf:2631, author = {{Lončar, Daniela}}, title = {{Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om}}, } @mastersthesis{pbf:2691, author = {{Britvec, Nikolina}}, title = {{HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela}}, } @mastersthesis{pbf:2717, author = {{Česi, Lidija}}, title = {{Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom}}, } @phdthesis{pbf:2880, author = {{Janči, Tibor}}, title = {{Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe}}, } @mastersthesis{pbf:384, author = {{Pranjić, Marija}}, title = {{Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom}}, } @mastersthesis{pbf:306, author = {{Buršić, Ivana}}, title = {{Identifikacija i kvantifikacija hlapljivih spojeva nastalih tijekom skladištenja oslića i skuše u zamrznutom stanju}}, } @mastersthesis{pbf:288, author = {{Veršec, Petra}}, title = {{Učestalost bičaša Giardia duodenalis u uzgajalištima dagnji (Mytilus galloprovincialis) i kamenica (Ostrea edulis) u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{pbf:350, author = {{Dujšin, Barbara}}, title = {{Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju}}, } @mastersthesis{pbf:446, author = {{Fiket, Marijana}}, title = {{Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)}}, } @mastersthesis{pbf:671, author = {{Drobat, Ekaterina}}, title = {{Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše}}, } @mastersthesis{pbf:512, author = {{Rodin, Anja}}, title = {{Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše}}, } @mastersthesis{pbf:1034, author = {{Lončar, Daniela}}, title = {{Utjecaj koncentracije octene kiseline na fizikalno-kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe}}, } @mastersthesis{pbf:291, author = {{Knezović, Kristina}}, title = {{Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe}}, } @mastersthesis{pbf:322, author = {{Česi, Lidija}}, title = {{Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)}}, } @mastersthesis{pbf:603, author = {{Frketić, Denis}}, title = {{Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića}}, } @mastersthesis{pbf:2904, author = {{Boronjek Begić, Branka}}, title = {{Učinkovitost deratizacije u invaziji roda Trichinella}}, } @mastersthesis{pbf:580, author = {{Relatić, Ivona}}, title = {{Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše}}, } @mastersthesis{pbf:443, author = {{Rogulj, Ivana}}, title = {{Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu}}, } @mastersthesis{pbf:904, author = {{Padarčić, Marina}}, title = {{Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja}}, } @mastersthesis{pbf:822, author = {{Barić, Maja}}, title = {{HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)}}, } @mastersthesis{pbf:985, author = {{Vidaković, Iva}}, title = {{Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature}}, } @phdthesis{pbf:2737, author = {{Vidaček, Sanja}}, title = {{Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja}}, }