pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pbf:4666,thesis,"Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva","Samardžić, Nikolina",,,,,,,, pbf:4648,thesis,"Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona craft pivovare","Ivanešić, Luka",,,,,,,, pbf:4624,thesis,"Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora","Obradović, Željana",,,,,,,, pbf:4214,thesis,"Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane","Maslać, Ana",,,,,,,, pbf:3992,thesis,"Procjena kvalitete dječjih jelovnika u restoranima trgovačkih centara u Hrvatskoj","Fabijanić, Valerija",,,,,,,, pbf:3915,thesis,"Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora","Pavlović, Ivanka",,,,,,,, pbf:3838,thesis,"Biocidi za dezinfekciju ruku i površina na tržištu RH","Pavić, Ivona",,,,,,,, pbf:3836,thesis,"Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu","Miladin, Andrea",,,,,,,, pbf:3558,thesis,"Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države","Tišljar, Petra",,,,,,,, pbf:3563,thesis,"Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe","Gauta, Tonka",,,,,,,, pbf:3413,thesis,"Procjena ozračja i znanja o sigurnosti hrane među zaposlenicima odabranih studentskih restorana na području grada Zagreba","Ćorić, Andrea",,,,,,,, pbf:3459,thesis,"Ozračje i znanje o sigurnosti hrane u studentskim kantinama","Bešlić, Mislav",,,,,,,, pbf:3364,thesis,"Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade","Herceg, Filip",,,,,,,, pbf:3003,dissertation,"Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo","Zavadlav, Sandra",,,,,,,, pbf:3245,thesis,"HACCapp – mobilna aplikacja za kontrolu higijene namijenjena zaposleniku ugostiteljskog objekta","Piskać, Mateja",,,,,,,, pbf:3276,thesis,"HACCapp– mobilna aplikacija za kontrolu higijene namijenjena voditelju ugostiteljskog objekta","Babić, Ingrid",,,,,,,, pbf:3278,thesis,"Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav","Papak, Matej",,,,,,,, pbf:2625,thesis,"Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode","Cvitanović, Dalia",,,,,,,, pbf:2720,thesis,"Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom","Zovko, Marija",,,,,,,, pbf:2701,thesis,"Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode","Cvitković, Nikolina",,,,,,,, pbf:2621,thesis,"Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom","Ćavar, Ana",,,,,,,, pbf:2562,thesis,"Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu","Pleša Šoštarić, Jelena",,,,,,,, pbf:2630,thesis,"Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om","Knezović, Kristina",,,,,,,, pbf:2628,thesis,"Određivanje histamina u tuni primjenom Raman spektroskopije","Borko, Ana",,,,,,,, pbf:2631,thesis,"Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om","Lončar, Daniela",,,,,,,, pbf:2691,thesis,"HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela","Britvec, Nikolina",,,,,,,, pbf:2717,thesis,"Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom","Česi, Lidija",,,,,,,, pbf:2880,dissertation,"Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe","Janči, Tibor",,,,,,,, pbf:384,thesis,"Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom","Pranjić, Marija",,,,,,,, pbf:306,thesis,"Identifikacija i kvantifikacija hlapljivih spojeva nastalih tijekom skladištenja oslića i skuše u zamrznutom stanju","Buršić, Ivana",,,,,,,, pbf:288,thesis,"Učestalost bičaša Giardia duodenalis u uzgajalištima dagnji (Mytilus galloprovincialis) i kamenica (Ostrea edulis) u Republici Hrvatskoj","Veršec, Petra",,,,,,,, pbf:350,thesis,"Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju","Dujšin, Barbara",,,,,,,, pbf:446,thesis,"Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)","Fiket, Marijana",,,,,,,, pbf:671,thesis,"Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše","Drobat, Ekaterina",,,,,,,, pbf:512,thesis,"Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše","Rodin, Anja",,,,,,,, pbf:1034,thesis,"Utjecaj koncentracije octene kiseline na fizikalno-kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe","Lončar, Daniela",,,,,,,, pbf:291,thesis,"Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe","Knezović, Kristina",,,,,,,, pbf:322,thesis,"Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)","Česi, Lidija",,,,,,,, pbf:603,thesis,"Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića","Frketić, Denis",,,,,,,, pbf:2904,thesis,"Učinkovitost deratizacije u invaziji roda Trichinella","Boronjek Begić, Branka",,,,,,,, pbf:580,thesis,"Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše","Relatić, Ivona",,,,,,,, pbf:443,thesis,"Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu","Rogulj, Ivana",,,,,,,, pbf:904,thesis,"Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja","Padarčić, Marina",,,,,,,, pbf:822,thesis,"HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)","Barić, Maja",,,,,,,, pbf:985,thesis,"Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature","Vidaković, Iva",,,,,,,, pbf:2737,dissertation,"Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja","Vidaček, Sanja",,,,,,,,