TY - THES ID - pbf:4214 TI - Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane AU - Maslać, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3992 TI - Procjena kvalitete dječjih jelovnika u restoranima trgovačkih centara u Hrvatskoj AU - Fabijanić, Valerija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3915 TI - Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora AU - Pavlović, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3838 TI - Biocidi za dezinfekciju ruku i površina na tržištu RH AU - Pavić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3836 TI - Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu AU - Miladin, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3558 TI - Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države AU - Tišljar, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3563 TI - Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe AU - Gauta, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3413 TI - Procjena ozračja i znanja o sigurnosti hrane među zaposlenicima odabranih studentskih restorana na području grada Zagreba AU - Ćorić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3459 TI - Ozračje i znanje o sigurnosti hrane u studentskim kantinama AU - Bešlić, Mislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3364 TI - Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade AU - Herceg, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3003 TI - Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo AU - Zavadlav, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3245 TI - HACCapp – mobilna aplikacja za kontrolu higijene namijenjena zaposleniku ugostiteljskog objekta AU - Piskać, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3276 TI - HACCapp– mobilna aplikacija za kontrolu higijene namijenjena voditelju ugostiteljskog objekta AU - Babić, Ingrid DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:3278 TI - Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav AU - Papak, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2625 TI - Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode AU - Cvitanović, Dalia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2720 TI - Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom AU - Zovko, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2701 TI - Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode AU - Cvitković, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2621 TI - Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom AU - Ćavar, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2562 TI - Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu AU - Pleša Šoštarić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2630 TI - Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om AU - Knezović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2628 TI - Određivanje histamina u tuni primjenom Raman spektroskopije AU - Borko, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2631 TI - Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om AU - Lončar, Daniela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2691 TI - HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela AU - Britvec, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2717 TI - Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom AU - Česi, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2880 TI - Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe AU - Janči, Tibor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:384 TI - Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom AU - Pranjić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:306 TI - Identifikacija i kvantifikacija hlapljivih spojeva nastalih tijekom skladištenja oslića i skuše u zamrznutom stanju AU - Buršić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:288 TI - Učestalost bičaša Giardia duodenalis u uzgajalištima dagnji (Mytilus galloprovincialis) i kamenica (Ostrea edulis) u Republici Hrvatskoj AU - Veršec, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:350 TI - Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju AU - Dujšin, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:446 TI - Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus) AU - Fiket, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:671 TI - Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše AU - Drobat, Ekaterina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:512 TI - Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše AU - Rodin, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:1034 TI - Utjecaj koncentracije octene kiseline na fizikalno-kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe AU - Lončar, Daniela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:291 TI - Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe AU - Knezović, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:322 TI - Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae) AU - Česi, Lidija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:603 TI - Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića AU - Frketić, Denis DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2904 TI - Učinkovitost deratizacije u invaziji roda Trichinella AU - Boronjek Begić, Branka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:580 TI - Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše AU - Relatić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:443 TI - Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu AU - Rogulj, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:904 TI - Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja AU - Padarčić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:822 TI - HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.) AU - Barić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:985 TI - Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature AU - Vidaković, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:2737 TI - Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja AU - Vidaček, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -