pid type title authors mentors source_title published_date url doi isbn issn eissn pbf:4666 thesis "Implementacija HACCP sustava u objektu u kojem se uslužuju proizvodi ribarstva" "Samardžić, Nikolina" pbf:4648 thesis "Prijedlog tehničko-tehnološkog rješenja pogona craft pivovare" "Ivanešić, Luka" pbf:4624 thesis "Sezonske varijacije osnovnog kemijskog sastava i sastava masnih kiselina petrovog uha (Haliotis tuberculata) iz Jadranskog mora" "Obradović, Željana" pbf:4214 thesis "Procjena znanja, stavova i postupaka djelatnika supermarketa s obzirom na učestalost i tematiku provedenih edukacija o higijeni i sigurnosti hrane" "Maslać, Ana" pbf:3992 thesis "Procjena kvalitete dječjih jelovnika u restoranima trgovačkih centara u Hrvatskoj" "Fabijanić, Valerija" pbf:3915 thesis "Fizikalno-kemijske karakteristike srdele goleme Sardinellaaurita iz Jadranskog mora" "Pavlović, Ivanka" pbf:3838 thesis "Biocidi za dezinfekciju ruku i površina na tržištu RH" "Pavić, Ivona" pbf:3836 thesis "Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika odabranih supermarketa u gradu Zagrebu" "Miladin, Andrea" pbf:3558 thesis "Ozračje i znanje o sigurnosti hrane djelatnika studenskih kantina u tri europske države" "Tišljar, Petra" pbf:3563 thesis "Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe" "Gauta, Tonka" pbf:3413 thesis "Procjena ozračja i znanja o sigurnosti hrane među zaposlenicima odabranih studentskih restorana na području grada Zagreba" "Ćorić, Andrea" pbf:3459 thesis "Ozračje i znanje o sigurnosti hrane u studentskim kantinama" "Bešlić, Mislav" pbf:3364 thesis "Fizikalno-kemijske karakteristike ostataka lignje Loligo gahi nakon prerade" "Herceg, Filip" pbf:3003 dissertation "Primjena impedancijske analize u procjeni roka trajanja i kontroli kvalitete liganja iz roda loligo" "Zavadlav, Sandra" pbf:3245 thesis "HACCapp – mobilna aplikacja za kontrolu higijene namijenjena zaposleniku ugostiteljskog objekta" "Piskać, Mateja" pbf:3276 thesis "HACCapp– mobilna aplikacija za kontrolu higijene namijenjena voditelju ugostiteljskog objekta" "Babić, Ingrid" pbf:3278 thesis "Utjecaj indeksa kondicije i duljine srdele na kemijski sastav" "Papak, Matej" pbf:2625 thesis "Određivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije I HPLC metode" "Cvitanović, Dalia" pbf:2720 thesis "Određivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i HPLC metodom" "Zovko, Marija" pbf:2701 thesis "Određivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode" "Cvitković, Nikolina" pbf:2621 thesis "Određivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom" "Ćavar, Ana" pbf:2562 thesis "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu" "Pleša Šoštarić, Jelena" pbf:2630 thesis "Optimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om" "Knezović, Kristina" pbf:2628 thesis "Određivanje histamina u tuni primjenom Raman spektroskopije" "Borko, Ana" pbf:2631 thesis "Optimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om" "Lončar, Daniela" pbf:2691 thesis "HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela" "Britvec, Nikolina" pbf:2717 thesis "Određivanje udjela histamina u tkivu palamide HPLC-om i Raman spektroskopijom" "Česi, Lidija" pbf:2880 dissertation "Mogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe" "Janči, Tibor" pbf:384 thesis "Pročišćavanje ekstrakata ribe u svrhu analize udjela histamina Raman spektroskopijom" "Pranjić, Marija" pbf:306 thesis "Identifikacija i kvantifikacija hlapljivih spojeva nastalih tijekom skladištenja oslića i skuše u zamrznutom stanju" "Buršić, Ivana" pbf:288 thesis "Učestalost bičaša Giardia duodenalis u uzgajalištima dagnji (Mytilus galloprovincialis) i kamenica (Ostrea edulis) u Republici Hrvatskoj" "Veršec, Petra" pbf:350 thesis "Oksidacijske promjene na mastima riba tijekom skladištenja u zamrznutom stanju" "Dujšin, Barbara" pbf:446 thesis "Utjecaj toplinske obrade na fizikalno kemijska svojstva srdele (Sardina pilchardus)" "Fiket, Marijana" pbf:671 thesis "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja smrznute skuše" "Drobat, Ekaterina" pbf:512 thesis "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše" "Rodin, Anja" pbf:1034 thesis "Utjecaj koncentracije octene kiseline na fizikalno-kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe" "Lončar, Daniela" pbf:291 thesis "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe" "Knezović, Kristina" pbf:322 thesis "Utjecaj perioda i lokaliteta izlova na kemijski sastav kunjke (Arca noae)" "Česi, Lidija" pbf:603 thesis "Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića" "Frketić, Denis" pbf:2904 thesis "Učinkovitost deratizacije u invaziji roda Trichinella" "Boronjek Begić, Branka" pbf:580 thesis "Utjecaj toplinske obrade na sadržaj ukupnih masnih kiselina skuše" "Relatić, Ivona" pbf:443 thesis "Promjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu" "Rogulj, Ivana" pbf:904 thesis "Kvaliteta mesa konzumnog šarana iz automatiziranog intenzivnog sustava uzgoja" "Padarčić, Marina" pbf:822 thesis "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)" "Barić, Maja" pbf:985 thesis "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature" "Vidaković, Iva" pbf:2737 dissertation "Bioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja" "Vidaček, Sanja"